Asociația CONSONANTIS și Colegiul de Muzică ”Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, organizează

CONCERTUL CARITABIL

”Prin muzică spre alții”

Concertul caritabil „Prin muzică spre alții”, susținut de duo-ul violoncel-pian Octavian și Ovidiu Lup, a adus cu sine atât muzică bună cât și o licărire de speranță pentru familia Ferenți din Sâmboleni. Prin dărnicia susținătorilor s-a strâns suma de 5237 Ron (+100 $ și 30 €), sumă care va fi folosită pentru continuarea lucrărilor de construcție a locuinței pt cei 10 copilași și părinții lor.
Mulțumim din suflet atât interpreților care au ales un repertoriu solo și duo din Schubert, Schumann, Liszt și Hindemith, cât și celor care au dăruit cu inimă largă.
Mulțumim Muzeului Etnografic al Transilvaniei pentru găzduire și Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” pentru colaborarea în cadrul proiectului Cello Masterclass, al cărui debut a fost marcat de acest eveniment.

 

Detalii despre cazul social în care ne implicăm:

Acum un an Amedeia Neamțu a descoperit la Sâmboleni o familie formată din doi părinți 10 copii. Familia Pavel și Ionela Ferenți locuiau împreună copiii lor într-o casă veche de doar 12 mp. 12 suflete în 12 mp. Impresionată de dragostea și grija părinților pentru copii, Amedeia a visat la ziua în care aceștia vor locui într-o casă mai mare.

Azi visul e aproape de realitate, deși zeci de obstacole doreau ca visul să se transforme în coșmar. La fiecare etapă din construcție banii se terminau și de fiecare dată printr-o minune se putea înainta și proiectul mergea înainte. Azi, casa de 72 de mp cu ziduri din BCA e ridicată, are acoperiș nou, geamuri, uși de interior și multe altele dar mai este nevoie bani pentru plata finisajelor interioare, precum și pentru lucrările la exerior. Cei 12 se vor putea muta în casă doar când interiorul va fi gata.

 

0
    0
    Coșul dvs
    Coșul este golÎnapoi la shop