COMPOZITORI / ARANJORI

Prezentăm câteva informaţii şi date de contact ale muzicienilor cu care am colaborat pentru realizarea orchestraţiei şi a aranjamentelor muzicale ale lucrărilor interpretate în concertul nostru. Dacă doriţi să intraţi în posesia partiturilor, vă încurajăm să le solicitaţi direct de la autori. Vă mulţumim!

 

Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Actualmente membru al Filarmonicii „Transilvania” şi lider de închinare în biserica Via (Cluj-Napoca).

Realizeaz aranjamente muzicale pentru cor mixt, cor bărbătesc, ansambluri de alămuri, orchestră sau band.

Adresa de e-mail: [email protected]

DANIEL MOȚOCAN

Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la Secţia „Studii Teoretice-Compoziţie” şi „Interpretare Artistică-Trompetă”.

Adresa de e-mail: [email protected]

MARIAN FEDUR

Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secțiunea „Dirijat”, nivel Licenţă şi Master. Din anul 2009 angajat la Divizia 4 Infanterie, „Gemina”, ca subofiţer instrumentist în Muzica Militară la trompetă. Sunt membru în corul de cameră Capella Transylvanica şi sunt implicat în partea muzicală a bisericii Filadelfia (Cluj-Napoca). Sunt membru în echipa de organizare şi conducere a proiectului Consonantis, unde sunt şi dirijor al corului.

Adresa de e-mail: [email protected]

SILVIU BRATU

Am urmat studiile Liceului de Muzică “Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca, secţia „Clarinet”, continuând cu cele ale Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” la specializarea „Dirijat Simfonic”.  Îmi place foarte mult compoziţia şi aranjamentul orchestral şi doresc să aprofundez tot mai mult şi această ramură a muzicii.

Adresa de e-mail: [email protected]

ANDREI DUNCA

A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția Dirijat-Orchestră. Din experiența sa profesională se pot menționa concerte susținute la Filarmonica de Stat Arad”, Filarmonica de Stat Sibiu”, dar și concertele vocal simfonice Sanctus Pro Deo” și BBSO”. Lari Muntean a aranjat și orchestrat numeroase partituri muzicale atât pentru concertele pe care le-a dirijat, cât și pentru alte ansambluri. A activat în învățământul preuniversitar și universitar din Timișoara, iar în prezent lucrează pentru „Infinity Music” Romania.

Adresa de e-mail: [email protected]

LARI MUNTEAN

Student în anul IV la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, secțiile Compoziție și Pian. Îmi place munca de aranjor și sper ca pe viitor să progresez pe ramura aceasta. Am mai compus/aranjat piese pentru ansambluri mici și mai ales pentru cor. Predau Improvizație Jazz la Școala de Arte din Cluj-Napoca. În prezent studiez armonia jazz si orchestrația și pe viitor aș vrea să exploatez la maxim aceste resurse în compozițiile/aranjamentele mele.

Adresa de e-mail: [email protected]

ONIȘOR RODILĂ

Absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, secția Studii Teoretice – Compoziție. În prezent compun muzică pentru film,TV și diverse aplicații IT. De asemenea realizez la comandă aranjamente muzicale pentru orchestre, coruri sau diverse grupuri instrumentale.

Adresa de e-mail: [email protected]

LUCIAN MÂRZA

A absolvit specializările Dirijat-Orchestră şi Dirijat-Coral la Universitatea Națională de Muzică București, finalizând studiile de master în Dirijat-Orchestră în anul 2009. Dirijează Corul și Orchestra Evanghelic” din anul 2000. Între 2007 și 2015 lucrează ca artist audio la Electronic Arts, iar din septembrie 2015 predă Dirijat și Ansamblu coral la Universitatea Emanuel din Oradea, în cadrul specializării Muzică, fiind în curs de finalizare a studiilor doctorale (2017). 

În 2013 a orchestrat și produs albumul Corului și Orchestrei Evanghelic intitulat Vrednic e Mielul” din seria Cântări de Nicolae Moldoveanu”. 

Adresa de e-mail: [email protected]

EMANUEL BĂLĂCEANU

  Absolvent al Facultății de Muzică – Universitatea de Vest Timișoara, secția interpretare instrumentală – vioară.
În prezent, artist instrumentist la Filarmonica Banatul Timișoara. Activez în cadrul orchestrei Glasul Iubirii din biserica Elim, Timișoara.

Adresa de e-mail: [email protected]

ANGELA GHERASIM

Anăscut în data de 23 octombrie 1979 la Arad, a început să studieze pianul de mic la Şcoala Populară de Artă din Arad, sub îndrumarea prof. Teodor Caciora.  Din 1994 a urmat Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” din Arad, specializarea orgă-pian cu prof. Éva Megyesi-Balogh. În 1998 a dat admitere la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca la clasa Prof. Univ. Dr. Ursula Phillipi, specializarea orgă, iar mai târziu s-a înscris la o a doua specializare, compoziţia, cu Prof. Univ. Dr. Cornel Ţăranu. A participat la numeroase cursuri de măiestrie cum ar fi Academia Internaţională Haendel din Karslruhe (1999, 2000), cursurile de compoziţie din Breaza, cu profesorii Dan Dediu şi Octavian Nemescu (2003, 2004), precum şi la cursuri de orgă şi clavecin la Budapesta şi Bad Wimphen (cu Cristoph Bossert), precum și la Debrecen, Cluj și Oradea. În 2005 a absolvit masteratul în interpretare artistică. A susținut numeroase recitaluri şi concerte la Cluj-Napoca, Bucureşti, Braşov, Mediaş, Sibiu, Arad, Oradea, Timişoara, Bistriţa, Iaşi, sau în străinătate, Ungaria, Austria, Polonia, Belgia, Elveţia, Germania şi Israel. A concertat cu diferite formaţii camerale cât şi orchestrale din Oradea, Cluj, Tîrgu-Mureş, Sibiu, Arad. În prezent este conferenţiar universitar la Universitatea Emanuel din Oradea la secţia Muzică, iar în 2013 a terminat studiile doctorale la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca sub coordonarea Prof. Univ. Dr. Adrian Pop. Este clavecinistul ansamblului baroc de muzică veche „Il pastor fido” încă de la formarea acestuia din 2010.

Poate fi contactat pentru aranjamente muzicale la [email protected]

GARAI ZSOLT

0
    0
    Coșul dvs
    Coșul este golÎnapoi la shop