Dorim să vă mulțumim pentru colaborarea și sprijinul pe care le-ați acordat Asociatiei Consonantis până în prezent, investind în proiectele noastre. Sperăm că veți continua să o faceți și în viitor. Vrem să continuăm colaborarea cu dvs. și vă promitem să respectăm cu strictețe regulamentul GDPR (General Data Protection Regulations).

Începând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și în România noua lege cu privire la protecția datelor. Conform acestor noi reguli suntem obligați să vă informam ca Asociatia Consonantis colectează datele personale ale clientilor doar în cazul în care dumnevoastră vă creați un cont sau realizați o comandă pe site. În cadrul procesului de înscriere pe site sau la o comandă de produse, datele personale solicitate clientului sunt utilizate STRICT pentru îndeplinirea scopului cu care au fost colectate, cum ar fi: livrarea comenzii, pentru înregistrarea acesteia în contabilitate precum și pentru comunicarea viitoarelor proiecte Consonantis.

Site-ul nostru folosește serviciul Google Analytics pentru contorizarea vizualizărilor. Daca doriți să nu fiți contorizat în Analytics, trebuie să folosiți pluginul special dezvolat. Mai multe detalii aici.

Datele dvs. vor fi stocate în siguranță, iar dacă veți dori să accesați sau să modificați informațiile din contul dvs., veți putea face acest lucru în orice moment. Dacă doriți să aflați ce date stocăm despre dvs sau doriți ștergerea datelor dumneavoastră precum și a contului de utilizator, vă rugăm să ne comunicați acest lucru prin email la [email protected]

0
    0
    Coșul dvs
    Coșul este golÎnapoi la shop